Sommarfest på ”Träffpunkt Linden

18.06.2018 09:46

VITTSJÖ. Sommarfest på ”Träffpunkt Linden” under våren så har denna samlingspunkt varit rikligt besökt. Två dagar i veckan så har pensionärerna  haft möjlighet till en stunds gemenskap.

 

En eftermiddag som tilltalar många som är ensamma men också alla andra pensionärer som vill ha lite social kontakt. Att prata bort en stund och ha trevligt tillsammans och prata om ditt eller datt förhöjer kanske glädjen att få skratta lite.

Med frivilliga insatser som vissa av pensionärerna gjort och gör, som har dukat fram kaffe och kakor under hela våren. Och som nu dukar fram ett riktigt gott sommarbord med festmat som alla tycker om och som hör sommaren till.

Tack till alla de som arbetar ideellt för att allt skall fungera på ”Träffpunkt Linden”. Idag serveras det matjessill, potatis, gräddfil, gräslök, kokt ägg och grönt därtill. Dricka ingår och till efterrätt serveras det en jordgubbkaka med vispgrädde och gott kaffe till. Bättre kan det knappast bli eller?

Under hela våren så har det varit olika träffar under veckans dagar för de som är intresserade av till exempel sittgympa, stavgång eller promenader. Det har också varit sångstunder med kören, andra aktiviteter, informationsmöte med kommunen. Lokalen ligger mitt i Vittsjö och nära till allt, bättre läge kan det knappast bli. Trevligt att så många har hörsammat denna tillställning idag, drygt 40 pensionärer har tagit sig hit för att tillbringa en eftermiddags stund i trevligt sällskap. Med musikunderhållning av två glada herrar som brukar förgylla festerna här med sitt dragspels kunnande och med ljuva toner. Å det märks verkligen lokalen ljuder av skratt och glam denna eftermiddag

Nu i sommar är det öppet endast på torsdags eftermiddag. Men vi ses när sommaren går mot mörkare tider.