Hösten är här och med den börjar aktiviteterna på Träffpunkt Linden.

19.09.2017 17:33

Hösten är här och med den börjar aktiviteterna på Träffpunkt Linden.

Pro började sin sittgymnastik måndagen den 18/9 under ledning av Inga-Maj Ottoson

vi var ett 20 tal som deltog under ca 30 minuter, en under bart skön motion för oss lite äldre.

Pro startade samma eftermiddag sin studiecirkel där ämnet var Gotlands historia. Studie ledare var Kurt och Ulla Aronsson. Vi var två grupper med 12 deltagare i varje grupp.

Pro kommer även att starta en studiecirkel för sina medlemmar den 6/11 där kursens innehåll är att lära sig mobiltelefonen och surfplattans olika möjligheter ex mobilt bank ID sms, e.post och mycket mer. 

Träffpunkt Linden är ju en utmärkt plats att träffas på och umgås i olika former, tisdagar är det bingo spel, vävning för dom som önskar det eller bara sitta ner och små prata och dricka kaffe med och smörgås som serveras.

På torsdagar är de ofta någon som kommer och håller föredrag  eller så kan det vara mannekänguppvisning eller så kommer Hasse Troedsson och Nils Wendt med sina dragspel.      

Vissa torsdagar serveras lite extra gott ex delikatesstallrik, varma smörgåsar eller nybakade kakor.

Träffpunkt Linden  är också platsen för kortspel ,canasta  som spelas var onsdags eftermiddag. Det finns bord för bridge spel om intresse finns.

Träffpunkt Linden  är också platsen  för  en grupp damer flitiga Lisorna som träffas på fredagar  förmiddagen  för att sy, virka och  väva.

Det skulle va trevligt om det kom lite fler män.  Vi män som är där är ganska få, vi vill gärna bli flera så var inte blyga. Vi har mycket trevligt och att umgås på Linden tillsammans med alla damerna är en god ide.

Jan Tidblad

.